Leukémiás gyermekeknek gyűjtöttek a Hajdú-Bihar Megyei kosárlabda játékvezetők

2017. decemberében a Hajdú – Bihar Megyei Kosárlabda Szövetség Játékvezetői Bizottsága a megye játékvezetői között pénzgyűjtésbe kezdett. Az összegyűjtött összeggel a Leukámiás Gyermekekért Alapítványt támogatták.
decemberében a Hajdú – Bihar Megyei Kosárlabda Szövetség Játékvezetői Bizottsága a megye játékvezetői között pénzgyűjtésbe kezdett. Az összegyűjtött összeggel a Leukámiás Gyermekekért Alapítványt támogatták.

Az alapítvány célja, a Debreceni Egyetem Gyermekgyógyászati Klinikáján kezelt leukémiás és daganatos betegségben szenvedő gyermekek egészségének visszanyerése érdekében

 

Játékvezetők között Hetey Attiláné az Alapítvány képviselője áll, aki az adományt átvette.

a rendelkezésre álló technikai eszközök fejlesztése, a kutatási eredmények gyakorlati hasznosításának pénzügyi finanszírozása. a laboratóriumi munka feltételeinek javítása, a gyógyításban résztvevő személyek kongresszusi, egyéb szakmai, tudományos         rendezvényen való részvételének támogatása, a gyógyítással kapcsolatos kezelések elviselésének könnyítése érdekében az elhelyezési körülmények javítása, osztályrendezvények szervezése és segítése, illetve nyári táborok költségeihez való hozzájárulás, gyógykezelések támogatása, az anyagilag rászoruló daganatos gyermekek, illetőleg családjaik támogatása, a Debreceni Egyetem Gyermekklinikáján a daganatos beteg gyermekek ellátásában résztvevő egészségügyi személyzet munkájának támogatása, a regionális gyermekhematológia-onkológia betegellátóhely székhelyétől különböző településen élő családok/szülők számára alkalmas ideiglenes szállás biztosítása.

A játékvezetők képviseletében az összegyűlt pénzadományt Hegedűs Imre és Kokas Sándor adta át 2017. december 21-én.
Forrás: kosarsport.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.