Játékvezetői tanfolyam indul Hajdú-Bihar Megyében

A Hajdú-Bihar megyei Kosárlabda Szövetség játékvezetői tanfolyamot szervez az MKOSZ előírásai és követelményeinek figyelembe vételével. Szeretnéd kipróbálni magad játékvezetőként? Nagy céljaid vannak vagy csak szeretnél egy kis zsebpénzt keresni? Akkor köztünk a helyed várjuk jelentkezésed!
Jelentkezés feltétele a betöltött 14. életév. A kosárlabda múlt előnyt jelent.

A tanfolyam INGYENES! Tanfolyamot sikeresen elvégzőket ezen felül jutalomban részesítjük!

A képzés ütemtervét úgy kívánjuk összeállítani, hogy a vizsgával bezárólag a képzés 2018. január végéig befejeződjön. Az első konzultációs időpont 2017. november 2. (csütörtök) 18:00 Debreceni Egyetem Kossuth Lajos III. Kollégium 3026-os terem. A tanfolyam lebonyolítása a jelentkezőkkel történt konzultálás után lesz meghatározva.

A játékvezetői tevékenység azoknak is remek lehetőséget biztosít, akik már nem kosárlabdáznak, ugyanakkor nem szeretnének elszakadni a sportágtól. Nekik egyébként a képzés elvégzése után stabil kiegészítő jövedelmet is nyújthat a játékvezetői karrier.

Jelentkezési határidő: 2017. november 1. 20:00 (szerda)

Hogy mi a hosszú élet titka? A sportolás, a jó társaság, és a legenda szerint az is, ha néha – vagy éppen sokszor – emlegetnek. Játékvezetőként mindhárom adott, és remek élményeket gyűjthetsz.

További információ és jelentkezés a Hajdú-Bihar Megyei Kosárlabda Szövetség honlapján található
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.