Megkezdte a felkészülést a DEAC a következő szezonra

2017. augusztus 11-én (pénteken) állapotfelméréssel elkezdte a 2017/2018-as szezonra való felkészülést a DEAC NBI-es kosárlabda csapata. A vizsgálatokat Debreceni Egyetem Sportdiagnosztikai, Életmód- és Terápiás Központban végezték Takács Dániel erőnléti edző és rehabilitációs szakember vezetésével.2017. augusztus 11-én (pénteken) állapotfelméréssel elkezdte a 2017/2018-as szezonra való felkészülést a DEAC NBI-es kosárlabda csapata. A vizsgálatokat Debreceni Egyetem Sportdiagnosztikai, Életmód- és Terápiás Központban végezték Takács Dániel erőnléti edző és rehabilitációs szakember vezetésével.

 
A kerethez később csatlakozik Jahmal Jones és Isaiah Armwood, de rajtuk kívül a teljes keret megjelent a Nagyerdei Parkban. A játékosok szívultrahangon, kardiológiai vizsgálaton, testösszetétel vizsgálaton, spiroergometriai felmérésen és funkcionális mozgásmintaszűrésen vettek részt. -A vizsgálatok során egy komplex alapállapotfelmérés történt, mely alapján látjuk, hogy ki hol tart, mennyit dolgozott a nyáron, és hogy hova szeretnénk eljutni. –mondta Takács Dániel, majd hozzátette, hogy a tervek szerint visszaméréseket is fognak majd készíteni, melyek segítségével könnyebben monitorozható a játékosok állapota.

Az első közös edzésre augusztus 14-én kerül sor Berényi Sándor vezetőedző távollétében, hiszen a szakember az Universiade válogatottal utazik Tajvanra. Addig is Kovács Adrián, Kádár Tamás és Ráthonyi Tamás koordinálják a szakmai munkát, míg az erőnléti edzéseket Takács Dániel vezeti majd. Olvasható a Debreceni Kosárlabda Akadémia honlapján

cof
Állapotfelmérésen a DEAC NBI-es csapata Forrás: debka.hu
Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*