Könnyen beilleszkedett a DEAC új légiósa

Isaiah Armwood nemrég csatlakozott a DEAC NBI-es csapatának keretéhez. A 206 centis amerikai játékost az eddig tapasztaltakról, erősségeiről és céljairól kérdezte a Debreceni Kosárlabda Akadémia honlapjaMásfél hete vagy nagyjából Debrecenben. Mik az első benyomomásaid a városról? Hogyan fogadtak a csapattársaid?

Ezalatt a rövid idő alatt csak pozitív élményeim vannak. A város nagyon szép, bár az edzések mellett még nem nagyon volt időm bejárni, de remélem erre is hamarosan sor kerül. A srácok kedvesen fogadtak, nem lesz gond a beilleszkedéssel. Lilovval csapattársak voltunk Olaszországban, ő egy kiváló játékos, aki nagyszerű dobó, jó vele együtt játszani. Örülök, hogy újra egy csapatban játszhatok vele.

 

Mit tudsz a magyar kosárlabdáról? Miért választottad a DEAC-ot?

Nem sok mindent hallottam a magyar kosárlabdáról, de azon vagyok, hogy minél hamarabb megismerjem. Nyilván vannak különbségek az adott ország kosárlabda kultúrái között, és az edzők stílusai között is, de akosárlabda mindenol kosárlabda, a labdát be kell dobni a gyűrűbe. Az ügynököm ajánlotta a DEAC-ot, akivel nagyon jó kapcsolatban vagyok, és megbízom benne. A magyar bajnokság évről évre erősebb, úgy gondolom, hogy jó helyre kerültem. Debrecennek hosszú idő után van újra elsőosztályú csapata, szeretnének fokozatosan egyre jobb csapattá válni, és én örülök, hogy ennek a részese lehetek.

Képtalálat a következőre: „armwood deac”
Armwoodnak nem jelentett gondot a beilleszkedés

Az interjú teljes terjedelemben a debka.hu oldalon tekinthető meg.
Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*