Debrecen készül a női Universiade válogatott

A férfi Universiade válogatott után a felkészülését immár a női válogatott is Debrecenben folytatja egészen 2017. augusztus 12-ig.

A férfi válogatottal ellentétben a női csapatnak nincs olyan játékosa, aki a Debreceni Egyetemet képviselné ugyanis a keretszűkítésnek mind Foltin Blanka, mind Gál Annamária áldozatul esett. Viszont így is nagy gratuláció jár a lányoknak a bő keret tagsághoz.

A válogatott 14 fővel készül Horváth József és Sterbenz Tamás irányításával.

Tahin Péter a válogatott technikai vezetője. www.wbasket.hu oldalnak elmondta, hogy megtörtént a kapitányválasztás. Szabó Fannit választották a társai csapatkapitánynak. Kedden volt Simon Anikó születésnapja, akit egy nagy tortával köszöntöttek. Ez megalapozta a jó hangulatot a munkához.

Az edzések mellett az Aquaticum élményfürdő meglátogatása és egy edzőmeccs is szerepel a programban a helyi junior fiúk ellen.

A magyar válogatott 14 fős keretét: Barnai Judit, Farkas Fanni, Gocsmán Ágota, Hegedűs Janka, Kaposi Pálma, Karlócai Julianna, Miháczi Diána, Pap Regina, Raus Vivien, Simon Anikó, Szabó Fanni, Szűcs Réka, Varga Barbara és Vukov Szonja alkotja.

Magyar Női Universiade válogatott Forrás: www.wbasket.hu

Sok sikert a lányoknak az Universiadéra, akik a szereplésüket 2017. augusztus 21-én Svédország ellen kezdik meg.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*