Beharangozó: DEAC-Atomerőmű SE

A bombaerős Atomerőmű SE csapatát fogadja az újonc DEAC az NBI A-csoportjának 2. fordulójában. A szombaton 17 órától az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban megrendezésre kerülő találkozó esélyese a jelentősen megerősített Paks, ráadásul a sérülések miatt továbbra sincs könnyű helyzetben a hajdúsági csapat.
Négy és fél év után rendeztek újra első osztályú bajnoki mérkőzést Debrecenben, s bár a győzelem elmaradt, a megtelt széksorok bizonyították, igenis van igény a minőségi kosárlabdára a városban. Bognár Kristóf egy héttel, Farkas Attila pedig pár nappal a szezonrajt előtt dőlt ki a csatasorból, így nagyon nehéz helyzetbe került a cívisvárosi alakulat.

–Két meghatározó játékosunk esett ki a bajnokság kezdetén, ez nem csak az A-csoportba frissen feljutó, de egy éremesélyes csapatot is érzékenyen érintett volna. Bár a hiányzók döntően befolyásolták az eredményt, nem foghatjuk kizárólag erre, rengeteget hibáztunk a mérkőzésen, a dobószázalékunk pedig nagyon gyenge volt. –vélekedett Velkey János a Szeged elleni összecsapásról. A cikk teljes terjedelmében a Debreceni Kosárlabda Akadémia honlapján olvasható

Velkey Janos

 

 
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.